|
|
#23 |
|
Учасник
|
Корягу купував...Сьогодні ще купив на ринку 3 нові рослини. Поможіть буль-ласка у їхні індетифікації. Зара виставлю фото.
Востаннє редагував Володимир: 20.09.2009 о 23:16.. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Модератор
|
Трохи не в тему питання: а що це в Вас так фон відклеюється (особливо на першому і третьому фото видно)?
![]() І ще: краще робіть фото в вечірню пору в темній кімнаті при ВИКЛЮЧЕНОМУ спалаху... ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Учасник
|
Коли акваріум запускав то фон приклеїв скочем, але нажаль фон дуже погано виглядав. Через це я спробув приклеїти його на воду тимчасово, щоб побачити який ефект буде. Дісно коли приклеїв, то фон видно набагато краще, але через тиждень часу він почав відклеюватись
. А щоб наклеїти фон так як тре на гліцерин і зівсіма технологічними процесами)) тре акву повністю розбирати![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Модератор
|
Ну якщо банка стоїть на окремій тумбі, то можна спробувати при підміні води її розвернути (звичайно з чиєюсь допомогою) і переклеїти фон на гліцерин...
А які розміри Вашої банки? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Модератор
|
Можу і помилятися, але в мене таке враження, що ґрунт загрубий, я зверху давби дрібніший, інакше є ризик замулювання. Потрібно буде добре бавитися з сифоном.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Учасник
|
Завітавши сьогодні на птічий ринок, прикупив декілька рибок:
20 шт. Червоних неонів 6 шт. Скалярій (нажаль незнаю який саме це вид скалярій) Заодно й прикупив декілька видів рослин. Востаннє редагував Володимир: 11.10.2009 о 15:24.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Активний учасник
|
От твої золоті поласують десертом...неончики ще всі є?
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
|
|