|
|
#32 |
|
Почесний учасник
|
Профіль:
Риби та безхребетні.: 2 х (Торакатуми); 2 х (Гурамі); 2 х (Ляліус); 1 х (Плескостомус); 6 х (Скалярій); 20 х (Неони червоні) Золотих вроді не видно, однак всерівно риби не сумісні - є хижаки, є жертви (особливо через кілька місяців, коли підростуть і нічні вийдуть на "тропу войны"). |
|
|
|
| 2 користувачів подякували Руслан: | Володимир (12.10.2009) |
|
|
#33 |
|
Учасник
|
То точно що несумісні. В першу чергу продав їх із за того що вони поїдали рослини. Не встигне листочогок вирости, як золоті їх злопали(((
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Учасник
|
На рахунок, ледь ледь молочної води.
При підміні води я додавав 1 мл/10 л води " ВАСТOSAN" ф-ма Tropical. напротязі 2-3 підмін води. Мені допомогло. вода честенока, майже сльоза. Спробуй |
|
|
|
| Користувач подякував Odissey за цей допис: | Володимир (12.10.2009) |
|
|
#35 |
|
Учасник
|
Востаннє редагував Володимир: 13.10.2009 о 22:06.. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Активний учасник
Звідки Ви: Львів
Дописи: 470
Подякував(ла): 1.319
Подякували 1.145 разів в 381 дописах
Репутація: 1250
|
Знаєте,я не прихильник таких фонів з пейзажами,але у Вашому випадку він виглядає дуже природньо і гармонійно з живими рослинами.Навіть важко було відрізнити справжні рослини від тих,що на фоні
. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Акваріуміст
|
Акваріум став виглядати значно краще, принаймі рухаєтесь у правильному напрямку. Ще би цей фон змінити на однотонний чорний або темно синіх тонів, повірте, буде значно краще
|
| Користувач подякував V.PooH за цей допис: | Володимир (13.10.2009) |
|
|
#39 |
|
Учасник
|
Ну незнаю, можливо Ви і праві. Зараз він виглядає живіший, компенсує малу кількістю рослин.
Доречі, підскажіть що це за різновид Скалярій. Дякою Востаннє редагував Володимир: 13.10.2009 о 23:09.. |
|
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
|
|