|
|
#11 |
|
Активний учасник
Звідки Ви: київська обл.
Дописи: 265
Подякував(ла): 294
Подякували 308 разів в 142 дописах
Репутація: 317
|
з часом це пройде .хоча зовсім чистої води вам я гадаю не бачити
, бо золоті дуже люблять ритися в грунті і піднімати весь мул на поверхню ..тай з рослинами теж будуть проблеми ..я бажаю вам успіхів і терпіння і все у вас налагодиться ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Почесний учасник
|
В мене золоті живуть в 30 ти літрах . Так от вода прозора єдине її треба чесно підмінювати раз в тиждень . З рослин потрібно підібрати щось з жорстким листям . Особисто в мене росте крипта і анубіас
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Активний учасник
Звідки Ви: київська обл.
Дописи: 265
Подякував(ла): 294
Подякували 308 разів в 142 дописах
Репутація: 317
|
[QUOTE=kelast;17727]В мене золоті живуть в 30 ти літрах .
та ви шо ...і як вам це вдаеться . .на оду золоту потрібно 50л. мені риб шкода ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Адміністратор
|
Золоті рибки і чиста вода - це несумісні речі, хіба ви їх будете дуже мало годувати і вони будуть у вас "вічномолоді".
|
|
|
#17 |
|
Учасник
|
Сьогодні придбав нову партію рибок).
2 х (Гурамі); 2 х (Ляліус); 2 х (Плескостомус). Цих рибок щось зовсім не замітньо в акваріумі порівняно із золотими(( Доречі яких максимальних розмірів можуть бути ці рибки? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Модератор
|
Мнда... з плекостомусами Ви напевно поспішили... в мене вже виріс до 30 см, а пересадити в іншу банку то і це для нього буде не межа...
Моя порада: якщо не пізно, то поміняйте їх на анцистусів. Роблять ту же роботу (чистять стінки і предмети від нальоту і водоростей), а виростають не більше 10-12 см. Востаннє редагував Roman71: 13.09.2009 о 20:29.. Причина: виправлення |
|
|
|
| Користувач подякував Roman71 за цей допис: | navy (13.09.2009) |
|
|
#20 |
|
Учасник
|
Нові фото акви в студіююююю.... Сьогодні прикупив коряжку..Ніби так нічого получлось. Чекаю ваших коментів)
Востаннє редагував Володимир: 17.09.2009 о 17:03.. |
|
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
|
|