|
|
#71 |
|
Заблоковані
Звідки Ви: Автономная Республика Крым. Ялта
Дописи: 21
Подякував(ла): 34
Подякували 113 разів в 34 дописах
Репутація: 23
|
Leo N, Очень интересный опыт. Субстрат где проращивались семена из чего состоял субстрат, освещался ли светом, был просто влажный, или покрыт водой, если можно, поделись опытом по подробней . Да, а какая корневая размером у годичного проростка, способна ли она удержать растение в грунте без риска потери кустика. Спасибо за ответ.
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Акваріуміст
Звідки Ви: м. Нововолинськ
Дописи: 206
Подякував(ла): 430
Подякували 608 разів в 162 дописах
Репутація: 618
![]() |
Цитата:
|
|
|
|
#73 |
|
Активний учасник
Звідки Ви: м.Калуш
Дописи: 280
Подякував(ла): 285
Подякували 316 разів в 156 дописах
Репутація: 326
|
На пятому році життя це в А. нана а довести такі види як А. бартера , А. афцелі , А. вузьколистний і деякі інші до товарного вигляду потрібно років 8-10 неменше.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Учасник
|
Если все решали товарные отношения, то наверное не было такого массового движения как любители живого мира. которые хотят создать живой уголок природы у себя дома.Мы ведь далеко не все можем побывать на Мадагаскаре, Амазонке, Африке, Малазии да моло ли таких мест, а понаблюдав за рыбками, растениями, жабами да и др. животным миром мы становимся богаче.Жить веселее.
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Акваріуміст
![]() |
Цитата:
Крім того, мені задали питання і я дав на нього вичерпну відповідь.
|
|
|
|
#76 |
|
Учасник
|
Я не хочу вступати в полеміку о товарних відносинах, просто повинно співіснувати хтось займається аквабізнесом , хтось заробляє в інший сфері та тратить гроші на хобі, хтось старається займатись хобі без ущербу для родини. Кожному своє. Просто не все лежить в площині бізнесу. Дуже прекрасно якщо хобі та робота співпадають, але то поодинокі випадки.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Заблоковані
Звідки Ви: Автономная Республика Крым. Ялта
Дописи: 21
Подякував(ла): 34
Подякували 113 разів в 34 дописах
Репутація: 23
|
Я всю свою сознательную жизнь занимался только тем, что мне нравится, за очень редким исключением(единичные случаи) аквариумистикой просто занимался , но вот пару месяцев назад у меня стали покупать растения, камни , коряги, конечно это не мой хлеб и этих денег мне не хватит даже на бензин, но какой кайф, что хобби приносит денюшку, а вот другая сторона медали, кто занимается аквариумом давно, конечно помнит таких рыб как пецилобрикон, пульхер, наностомус маргинатус и всё это было отечественного производства(разведения) сейчас же эту рыбу найти тяжело, а если и есть то перуанская с букетом болезней, так что слава отечественным разводчикам коих осталось не так уж и много, всё больше перекупщики.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Активний учасник
Звідки Ви: м.Калуш
Дописи: 280
Подякував(ла): 285
Подякували 316 разів в 156 дописах
Репутація: 326
|
Leo N Ще одне запитання .В мене А. бартера через тиждень-два зацвете , кущ досить високо на корязі , чи можна отримати насіння якщо над водою буде лише квітка і частина кватконіжки? Це мені зробити досить легко , достатньо знизить рівень води на 10-15 см.
|
|
|
|
| Користувач подякував МиКол@ за цей допис: | Leo N (01.08.2010) |
|
|
#79 | |
|
Акваріуміст
![]() |
Цитата:
Можна, але треба мати дві, або більше одночасно квітуючих рослини, неспоріднені між собою, тобто вони мають походити не з одного кореня. Можна навіть не одного виду.
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
|
|